• 9/20/2020 4:42:52 AM
  • Tehran : IR of Iran
  • 8353 - 11 - 33 - 9821+
  • 3456 - 11 - 33 - 9821+
  • 2816 - 198 - 912 - 98+
  • 8094 - 179 - 912 - 98+

گلیسیرین مونو استئارات (GMS)

  • گلیسیرین مونو استئارات (GMS)
  • گلیسیرین مونو استئارات (GMS)
گلیسیرین مونو استئارات (GMS)
گلیسیرین مونو استئارات (GMS)

این امولسیفایر در بستنی، خامه، نان، دسرهای یخ زده، شکلات‌های داغ، نوشیدنی ها، بستنی، روغن های خوراکی، پودینگ‌های اسفنجی، محصولات لبنی، مارگارین، محصولات پوست و مو استفاده می شود. گیسرول مونواستئارات به عنوان امولسیفایر، تقویت کننده عطر و طعم، تثبیت کننده بافت در مواد غذایی هم چون آب نبات استفاده می شود. شکلات، کارامل، تافی، قهوه، آدامس، محصولات گوشتی، کیک و سایر محصولات پخته، بیسکویت، رشته آش، محصولات پاستا، روغن، چربی و مارگارین نیز از جمله محصولات غذایی حاوی این ماده هستند. گلیسیرین مونو استئارات در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی از جمله در لوسیون، کرم پودر، محصولات پاک کننده پوست، ریمل مژه و ابرو، سایه چشم، خط چشم نیز استفاده می شود و در محصولات شست و شوی پوست، کرم های ضد آفتاب به عنوان یک روان کننده روی سطح پوست عمل می کند که به پوست ظاهری نرم و صاف می دهد. هم چنین با ایجاد یک مانع بر روی سطح پوست، مانع از دست دادن آب توسط پوست می شود.

  • توضیحات تکمیلی
  • توضیحات فنی
  • پیام های شما (0)

گلیسیرین مونو استئارات (GMS) و توضیحات تکمیلی

این ماده به صورت معمول این ماده به صورت صنعتی از واکنش گلیسرولیز بین گلیسیرین و تری گلیسیید (با منشا حیوانی یا گیاهی ) تولید می شود.
GMS که از گلیسیرین تولید می شود کاربردهای بسیار زیادی از جمله به عنوان امولیسیفایر در صنایع غذایی ، داروسازی، آرایشی و بهداشتی و یا در مواد شوینده دارد. مونوگلیسیرید ها به طور معمول از روش های 1) گلیسرولیز ، 2) هیدرولیز تری گلیسیریدها و 3) استری شدن مستقیم گلیسیرین با اسید های چرب به دست می آیند. روش صنعتی تولید این ماده عموما از یک اسید همگن یا کاتالیست استفاده ی کند که باعث تولید مونو، دی و تری گلیسیرید ها بعد از استری شدن می شود.
روش های مختلفی برای افزایش خاصیت انتخاب پذیری مونو-استریفیکیشن گلیسیرین ها وجود دارد که شامل روش های آنزیمی ، گوانیدین ، کاتالیست های جامد اسیدی مانند زئولیت و کاتالیست های پایه مانند ZnO می شود. زمانی که گلیسیرین و اسید های چرب به صورت خود به خودی در 110 درجه سانتی گراد واکنش می دهند ، واکنش در دماهای بالاتر پیش می رود و کامل می شود از این رو جلوگیری از تشکیل دیگلیسیرید و تری گلیسیرید در دماهای بالا امکان پذیر نمی باشد.

گلیسیرین مونو استئارات (GMS) و توضیحات فنی

گلیسیرین مونو استئارات (GMS) ماده ای آلی است که به صورت کلی به عنوان امولسیون کننده استفاده می شود. این ماده سفید رنگ، بدون بو و با مزه ای شیرین است که به صورت پودر وجود دارد و قابلیت جذب و نگه داری رطوبت  را در ساختار خودش دارد. این ماده استر گلیسیرین، استئارئیک اسید است. به طور طبیعی در بدن وجود دارد و در نتیجه شکست چربی ها توسط لیپاز پانکراس تولید می شود و هم چنین در غذاهای چرب نیز موجود است. GMS دارای 2 ایزومر فضایی به صورت 1-glycerol monostearate و 2-glycerol monostearate می باشند.

برای ما پیام بفرستید

لطفا راه ارتباط ما با خودتان را در پیامتان مشخص کنید

برای اشتراک در خبرنامه شیمیایی پیام عضو شوید