• 12/5/2021 2:18:51 PM
  • Tehran : IR of Iran
  • 8353 - 11 - 33 - 9821+
  • 3456 - 11 - 33 - 9821+
  • 2816 - 198 - 912 - 98+
  • 8094 - 179 - 912 - 98+

وازلین

  • وازلین
  • وازلین
  • وازلین
وازلین
وازلین
وازلین

وازلین آرایشی و بهداشتی : برای تولید کرم ها و پماد ها مصرف میشود.وازلین بهداشتی فاقد مواد سمی بوده و با پوست بدن سازگار است.وازلین بهداشتی سبب حفط رطوبت پوست شده و از آن برای محصولات مرطوب کننده و تقویت کننده پوست بدن لب مو مژه ابرو و ... استفاده میشود. وازلین دارویی و درمانی : در صنایع تولید دارو از آن به عنوان پایه برخی داروها و کرم ها نظیر کرم سوختگی و پماد درمان زخم بستر و ... استفاده می شود. برخی از مصارف وازلین بهداشتی : تولید انواع کرم ها و لوسیون ها، پیشگیری و درمان ترک های پوستیمربوط به دوران حاملگی، نرم و لطیف سازی پوست ،درمان موخوره و تقویت رشد مژه و ابرو ،جلوگیری از رنگ گرفتگی پوست در هنگام رنگ کردن موها درمان خشکی و ترکیدگی لب،

  • توضیحات تکمیلی
  • توضیحات فنی
  • پیام های شما (0)

وازلین و توضیحات تکمیلی

وازلین یک ماده روغنی و پایدار، نیمه جامد و هیدروکربنی است که از روغن های نفتی به دست می آید.وازلین در واقع پارافین نرم می باشد که به ژله نفتی و وازلین مشهور است. وازلین ماده ای سفید تا کرمی رنگ می باشد و معمولا بی بو است.این ماده از تصفیه روغن های سنگین نفت که باقی مانده تقطیر می باشد، به دست می آید و دارای مصارف صنعتی و بهداشتی متنوعی می باشد.وازلین به علت چربی موجود برای تولید بسیاری از کرم ها و لوسیون ها استفاده می شود و دارای خواص درمانی متفاوتی مانند نرم کنندگی می باشد.

وازلین و توضیحات فنی

وازلین (به انگلیسی: Vaseline) نام تجاری ژله پترولیوم است که در سال ۱۹۸۲ توسط شرکت آنجلو-دوتچ یونیلیور به بازار عرضه شد.

جستاری مرتبط با وازلین :
ژلهٔ پترولیوم (به انگلیسی: Petroleum jelly)، پترولاتیوم (به انگلیسی: petrolatum) یا چربی معدنی که با نام تجاری وازلین شناخته‌شده‌تر است، از تصفیه روغن‌های سنگین نفت که باقی‌مانده تقطیر در ۳۶۰ درجه گرما است به دست می‌آید. ژلهٔ پترولیوم جسمی است سفید رنگ به غلظت چربی خوک. در بازار وازلین‌های زرد یا قهوه‌ای رنگ نیز یافته می‌شود که برای داروسازی مناسب نیستند. نور از وازلین عبور نمی‌کند و اندکی فلوروسانس دارد بخصوص اگر آن را ذوب کنند. بی‌بو و بی‌مزه است ولی اغلب هنگامی که آن را گرم می‌کنند کمی بو از آن استشمام می‌شود. اگر مقدار کمی از آن را با میله‌ای بردارند به صورت رشته‌ای کشیده می‌شود. وزن مخصوص آن در دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد ۸۳۰/۰ تا ۹۰۰/۰ است و در ۳۸ تا ۴۲ درجه ذوب می‌شود.

بین ۳۶۰ و ۴۴۵ زینه تقطیر و تبدیل به هیدروکربورهای جامد و مایع و گاز می‌شود در آب، الکل اتیلیک و گلیسرین غیرمحلول است در مخلوطی از یک قسمت اتر یا کلروفرم و نیم قسمت بنزین با کربن دی‌سولفید حل می‌شود.

برای ما پیام بفرستید

لطفا راه ارتباط ما با خودتان را در پیامتان مشخص کنید

برای اشتراک در خبرنامه شیمیایی پیام عضو شوید