• 1/21/2022 2:20:58 AM
  • Tehran : IR of Iran
  • 8353 - 11 - 33 - 9821+
  • 3456 - 11 - 33 - 9821+
  • 2816 - 198 - 912 - 98+
  • 8094 - 179 - 912 - 98+

گلیسیرین

  • گلیسیرین
  • گلیسیرین
  • گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین
گلیسیرین

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم‌های صورت به کار می‌رود،زیرا رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌هیپراسموتیک و نرم‌کننده برای پیش‌گیری از یبوست استفاده می‌گردد. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت هوا است با استفاده از صابون‌های گلیسیرینه پوست دست خشک نمی‌شود. گلیسرین به دلیل خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی اش به خوبی می تواند از چین و چروک پوست پیشگیری کرده و پوست را نرم و جوان و شاداب نگه دارد.یک قاشق چایخوری گلیسرین را با یک قاشق چایخوری روغن ویتامین E ترکیب کنید و صورت و گردن خود را با این ترکیب به آرامی ماساژ دهید. بعد از 15 دقیقه آبکشی کنید. هر شب قبل از خواب این کار را انجام دهید.

  • توضیحات تکمیلی
  • توضیحات فنی
  • پیام های شما (0)

گلیسیرین و توضیحات تکمیلی

حفظ طراوت پوست با گلیسیرین
گلیسیرین یک تونر بسیار خوب برای پوست است چون همانطور که گفته شد رطوبت زیادی به پوست می رساند و کمک می کند سطح pH پوست به طور معتدل حفظ شده و لک و آسیب را کاهش می دهد، بنابراین پوست تان را نرم و درخشان و شاداب می کند.یک قاشق چایخوری گلیسیرین را با 2 قاشق غذاخوری گلاب به خوبی ترکیب کرده و در یک بطری اسپری بریزید. قبل از استفاده از مرطوب کننده، این تونر را روی پوست تمیزتان اسپری کنید. هر روز این کار را انجام دهید. می توانید این تونر خانگی را یک هفته در یخچال نگه دارید.
درمان زبری پوست با گلیسیرین 
خشک شدن پوست دست ها در روزهای سرد زمستانی یک مشکل رایج بین اکثر افراد است. مقدار برابر گلیسیرین و گلاب را مخلوط کرده و به کار برید. برای نرم و سفید کردن دست هم می توانید از گلیسیرین استفاده کنید، به این طریق که مقداری عسل و آب لیموترش را مخلوط کرده و به مدت 15تا 20 دقیقه روی دست ها بمالید و سپس بشویید.
گلیسیرین یک ضد عفونی کننده پوست
بسیاری از لوازم بهداشتی مانند صابون و لوازم آرایشی می توانند پوست شما را تحریک کنند. اما گلیسیرین دارای خواص ضد عفونی است.
درمان مشکلات پوستی از خواص گلیسیرین
گلیسیرین بیشتر به صابون ها، لوسیون ها و کرم ها اضافه میشود و صد درصد ایمن است و برای پوست ملایم می باشد. عوارض جانبی ندارد و برای درمان مشکلات پوستی مثل پسوریازیس و اگزما بسیار مفیداست.
گلیسرین پاک کننده صورت خوبی است
سه قاشق شیر را با یک قاشق گلیسرین مخلوط کرده و آن را با پنبه روی صورت خود بمالید ، سپس آن را پاک و بعد خشک کنید. در مرحله ی بعد ، از همان ترکیب استفاده کرده و بگذارید تمام طول شب روی صورت شما باقی بماند .همینطور می توانید از ترکیب آب پرتقال و گلیسرین نیز به عنوان یک پاک کننده پوست استفاده کنید و از این درمان خانگی برای داشتن چهره ای بی نقص و بدون لک بهره ببرید.
از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابون‌های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تأسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک‌های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.
گلیسرول
گلیسرول (گیلیسیرین) یک ترکیب ساده (مشروب الکلی قندی) می‌باشد. چون بی‌رنگ، بی‌بو و حلال است به‌طور گسترده‌ای در فرمولاسیون داروها استفاده شده‌است. استحکام گلیسرول در تمام ترکیبات تری گلیسیریدی مرکزی و اصلی است. گلیسرول شیرین مزه و در کل غیر سمی می‌باشد.

گلیسیرین و توضیحات فنی

گلیسرین (به انگلیسی: Glycerin) یک الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود؛ ولی در دیگر حلال‌ها بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر (مانند {\displaystyle HSO_{4}K}{\displaystyle HSO_{4}K})، آب از دست داده به آلدئید دودکننده با بوی بد که دماغ انسان را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.
بیش از دو قرن پیش در سال ۱۷۷۹ کارل ویلهم شیل شیمیست سوئدی با حرارت دهی به روغن زیتون و مونو اکسید سرب برای اولین بار گلیسیرین را تهیه کرد. او از این کشف تصادفی خود بسیار خوشحال بود و آن را “اصل شیرین چربی” نامید. شیل به آزمایش و مقایسه گلیسیرین با سایر شکرهای کشف شده در آن دوران پرداخته و متوجه تفاوت آن با دیگر شیرین کننده‌ها شد. طبق آزمایش های او گلیسیرین مانند بقیه شکرها تشکیل کریستال نداده، تخمیر نشده و مقاومت گرمایی بالاتری را نسبت به آن‌ها از خود نشان می‌داد.

او فرق بین گلیسیرین و قند نیشکر را به خصوص در نسبت‌های اکسیژن مورد بررسی قرار داده و نشان داد که مقدار بیشتری اسید نیتریک برای اکسیده کردن گلیسیرین نسبت به نیشکر مورد نیاز است و همچنین گلیسرول در واکنش با اتانول، بر عکس قند نیشکر باز تولید نخواهد کرد. او نشان داد که گلیسیرین با اینکه کریستالیزه نمی‌شود امکان تقطیر آن وجود دارد و در دماهای بالاتر تجزیه خواهد شد.

میشل اوژن شورول شیمی‎دان فرانسوی نام گلیسیرین را برای آن از لغت یونانی Glykys به معنای شیرین در سال ۱۸۱۱ انتخاب نمود. او همچنین در سال ۱۸۲۳ راه جدیدی برای تولید پنجاه اسید چرب از چربی‌ها به وسیله یک باز(آلکالی) را اختراع کرد، که شامل بازیافت گلیسیرین آزاد شده در طول پروسه می‌شد.

سیزده سال پس از آن در سال ۱۸۳۶ فرمول شیمیایی گلیسیرین توسط دانشمندی فرانسوی به نام تئوفیل جولز پلوئز به صورت تجربی C۳H۸O۳ پیشنهاد شد و پنجاه سال بعد فرمول ساختاری آن C۳H۵(OH)۳ توسط دو دانشمند فرانسوی مارسلین بارتلت و لوکئا ارائه شده و مورد قبول همگان قرار گرفت.

برای ما پیام بفرستید

لطفا راه ارتباط ما با خودتان را در پیامتان مشخص کنید

برای اشتراک در خبرنامه شیمیایی پیام عضو شوید